TOT EL QUE NECESSITES

Serveis i Instal·lacions

A l’Hotel del Santuari de la Mare de Déu de la Salut podreu gaudir de diferents espais i serveis condicionats per les vostres necessitats.

Serveis

L’hotel compta amb 12 habitacions i un restaurant que serveix esmorzars, dinars i sopars.

Disposem d’un menjador interior, un exterior i una terrassa. A la terrassa, durant la temporada d’estiu també s’hi serveixen àpats.

Instal·lacions

Els hostes del hotel disposen de una sala d’estar per llegir, descansar, jocs de taula, o veure la TV.

L’hotel també ofereix la possibilitat de poder gaudir d’un Spa privat i d’ús individual (màxim 4 persones) per poder relaxar-se i d’un servei exclusiu de massatges (amb cita previa) amb el que aconseguireu trobar el benestar.

EXCLUSIU HOSTES

Instal·lacions

Sala d'estar

Podreu gaudir d'un espai comú amb sala d'estar per poder llegir o descansar, jugar a jocs de taula o veure la TV

Lloguer de Bicicletes

L'hotel del Santuari disposa del servei de lloguer de bicicletes per aquells aventurers que vulguin fer rutes sobre dues rodes.

25,00€
/DIA

Restaurant

Els hostes de l'hotel tenen la possibilitat d'esmorzar, dinar o sopar en el Restaurant del Santuari de Terrades.

SERVEIS

Spa & Massatges

Oli d'Oliva

Aromateràpia

Pedres calentes

Dutxa

Música

Rentadora

Sauna

Tovalloles

Tetera

Cremes

Vestidor

Roba

EXCLUSIU HOSTES

Tractaments

Sessió d'Spa

Si busqueu una estona de relax i desconnexió, a l'Hotel del Santuari de Terrades podreu gaudir d'una estona de Spa i oblidar-vos de totes les preocupacions per centrar-vos en vosaltres mateixos. Podreu reservar el Jacuzzi per hores i és per a ús individual, fins a 4 persones del mateix grup.

20,00€
/PERSONA / HORA
Recommend

Massatge

El massatge és una eina bàsica al món terapèutic, molt efectiu i amb grans resultats per la persona que el rep. A l'Hotel del Santuari de la Mare de Déu de la Salut disposem d'un massatgista titulat perquè pugueu posar-vos a les seves mans i aconseguir el benestar. S'ha d'efectuar la reserva amb dos dies d'antelació.

55,00€
/45 min

Sauna

Gaudeix de les instal·lacions de l'Hotel del Santuari de la Mare de Déu de la Salut a través de la magnífica Sauna. Descansa i sincronitza cos i ment amb un dolç bany de vapor.

20,00€
/PERSONA / HORA
Recommend