ACTIVITATS

Moments per recordar

Des del santuari de la Salut podreu descobrir i visitar l’entorn per gaudir de les vistes fent senderisme, treking, excursions amb burro, excursió amb caia al pantà, rutes en bicicleta o llençar-se amb paracaigudes a Empuriabrava.

Us oferim un ventall de propostes per poder fer a la zona tant si esteu en família, en parella o amb amics.

Quelcom vell, quelcom nou, quelcom meravellós, quelcom… inoblidable. Podreu gaudir de visites guiades, excursions en bicicleta, rutes precioses, sortides culturals.

Rutes de Senderisme i Treking

Des del Santuari podeu realitzar nombroses passejades, senderisme o  treking ( per a grups diposem de guia), excursions amb burro, excursió amb caia al pantà, rutes en bicicleta o llençar-se amb paracaigudes a Empuriabrava.

Observatori d'Albanyà

Observatori Astronòmic

Gaudiu d’una experiència increïble contemplant les estrelles i el nostre sistema. L’observatori d’Albanyà està situat a menys de 15 km del Santuari. Podreu triar entre les diferents propostes que aquest espai us ofereix sota la llum de les estrelles.

Museu Dalí

A tan sols 15 km del Santuari de la Salut, podreu visitar el Museu Dalí de Figueres. Contempleu totes les obres d’art del geni empordanès en aquesta visita cultural, l’experiència no us deixarà indiferents.

Platjes

Si sou de platja i de muntanya, a tan sols 40 minuts del Santuari podreu gaudir de les cales i platges que ofereix l’Empordà. Descobriu raconets de mar, roques i sorra a pocs quilòmetres.