TODO LO QUE NECESITAS

Servicios e instalaciones

En el Hotel del Santuario de la Mare de Déu de la Salut podrás disfrutar de diferentes espacios y servicios acondicionados por tus necesidades.

Servicios

El hotel cuenta con 12 habitaciones y un restaurante que sirve desayunos, almuerzos y cenas.

Disponemos de un comedor interior, un exterior y una terraza. En la terraza, durante la temporada de verano, también se sirven comidas.

Instalaciones

Los huéspedes del hotel disponen de una sala de estar para leer, descansar, juegos de mesa, o ver la TV.

El hotel también ofrece la posibilidad de poder disfrutar de un Spa privado y de uso individual (máximo 4 personas) para poder relajarse y de un servicio exclusivo de masajes (con cita previa) con el que conseguirá encontrar el bienestar.

EXCLUSIVO HOSTES

Instalaciones

Sala d'estar

Podreu gaudir d'un espai comú amb sala d'estar per poder llegir o descansar, jugar a jocs de taula o veure la TV

Lloguer de Bicicletes

L'hotel del Santuari disposa del servei de lloguer de bicicletes per aquells aventurers que vulguin fer rutes sobre dues rodes.

25,00€
/DIA

Restaurant

Els hostes de l'hotel tenen la possibilitat d'esmorzar, dinar o sopar en el Restaurant del Santuari de Terrades.

SERVICIOS

Spa & Masajes

Aceite de Oliva

Aromaterápia

Piedras calientes

Ducha

Música

Lavadora

Sauna

Toallas

Tetera

Cremas

Vestidor

Ropa

EXCLUSIVO HOSTES

Tratamientos

Sessió d'Spa

Si busqueu una estona de relax i desconnexió, a l'Hotel del Santuari de Terrades podreu gaudir d'una estona de Spa i oblidar-vos de totes les preocupacions per centrar-vos en vosaltres mateixos. Podreu reservar el Jacuzzi per hores i és per a ús individual, fins a 4 persones del mateix grup.

20,00€
/PERSONA / HORA
Recommend

Massatge

El massatge és una eina bàsica al món terapèutic, molt efectiu i amb grans resultats per la persona que el rep. A l'Hotel del Santuari de la Mare de Déu de la Salut disposem d'un massatgista titulat perquè pugueu posar-vos a les seves mans i aconseguir el benestar. S'ha d'efectuar la reserva amb dos dies d'antelació.

55,00€
/45 min

Sauna

Gaudeix de les instal·lacions de l'Hotel del Santuari de la Mare de Déu de la Salut a través de la magnífica Sauna. Descansa i sincronitza cos i ment amb un dolç bany de vapor.

20,00€
/PERSONA / HORA
Recommend