Disfruteu d’una experiència gastronòmica al Santuari de Terrades amb unes vistes espectaculars.
El millor menú, les millors vistes
La nostra proposta gastronòmica es basa en plats de cuina tradicional catalana.
Les nostres especialitats són els cargols a la llauna, el timbal amb formatge brie calent, l’espatlla de xai de l’empordà a baixa tempertura i el peix al forn.
Com a postres de la casa trobareu la crema catalana, mel i mató, Brownie amb gelat, Coulant de nata o el tradicional tiramisú.
I per acompanyar, un deliciós pa àrab, fet a casa.
Carta
Per picar
Patates Braves
Gambes a "l'ajillo"
Calamars a l'andalusa
Assortiment de Formatges
Artesans de Terrades
Fusta d'ibèrics
D.O. Guijuelo
Fusta d'embotits
Embotits de l'Empordà
Entrants
Amanida de Formatge de Cabra
Amanida Santuari
Amb pernil ibèric
Salmó marinat
Amb torradetes
Cargols de la Casa
Graellada de verdures
Amb romesco
Crema o sopa del dia
Timbal d'escalivada
Amb Brie gratinat
Peix
Orada a la planxa
Amb verdures saltades
Bacallà
Amb musselina d'all i mel
Llenguado a la planxa
Carn
Botifarra a la brasa
Amb mongetes
Espatlla de xai de l'Empordà
A baixa temperatura
Entrecot de 350 gr.
A la brasa
Melós de vedella
Arròs
Paella Marinera
Mínim 2 persones
Paella Mixta
Mínim 2 persones
Menú d'Estiu
Entrants
Timbal d'escalivada
amb formatge brie
Amanida de tomata i mozzarella
Graellada de verdures
amb salsa romesco
'Salmorejo' cordobès
Tortiglioni al pesto
Cargols a la catalana
Amanida formatge de cabra
amb fruits secs
Pebrot del piquillo
amb brandada de bacallà
Segons plats
Melós de vedella
amb salsa
Orada
a l'estil pescador
Bacallà
amb mussolina d’all i mel
Entrecot
Femella madurada de 350g
Espatlla de xai de l'Empordà
a baixa temperatura
Costelló de porc ibèric
A la mel
Paellamixta
Mínim 2 persones
Entrama de vedella
Amb ximixurri
Postres
Crema catalana
Amb carquinyoli
Macedònia de fruita fresca
Al cava
Valencià
Gelat de vainilla amb suc de taronja